5ο Διεθνές Συνέδριο για την Εν Τω Βάθει Ενδομητρίωση

06 Νοε. 2014

Στις 5,6 και 7 Δεκεμβρίου διοργανώνουμε το 5ο Διεθνές Συνέδριο Λαπαροσκοπικής αντιμετώπισης της πλέον σοβαρής μορφής Ενδομητρίωσης της λεγόμενης ‘Εν τω βάθει Ενδομητρίωσης’.

Η μορφή αυτής της νόσου επηρεάζει το ένα τρίτο περίπου των γυναικών με κάθε μορφής ενδομητρίωσης που στις περισσότερες περιπτώσεις εμφανίζεται υπό μορφή κύστεων των ωοθηκών. Είναι μία νόσος που πέραν των γυναικολογικών οργάνων μπορεί να προσβάλει το έντερο ή και το ουροποιητικό. Λόγω των χειρουργικών δυσκολιών που παρουσιάζει αυτή η νόσος η πιθανότητα επιπλοκών αυξάνει σημαντικά.

Το διεθνές αυτό συνέδριο, που γίνεται ανά διετία στην Αθήνα, έχει ως σκοπό την ενημέρωση των συμμετεχόντων ιατρών ως προς τις ασφαλέστερες μεθόδους τεχνικών εξαίρεσης αυτής της μορφής ενδομητρίωσης καθώς και τα νεότερα δεδομένα σε φάρμακα και χειρουργικό εξοπλισμό. Θα συμμετέχουν ενεργά άνω των 30 ιατρών, 20 εκ των οποίων από το εξωτερικό, και που για 3 ημέρες θα ανακοινώσουν τις μεθόδους τους και θα χειρουργήσουν επιλεγμένα περιστατικά ενδομητρίωσης.

Το συνέδριο θα λάβει χώρα στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου ‘Μητέρα’ το οποίον και διαθέτει τις χειρουργικές του αίθουσες για την διεξαγωγή του συνεδρίου.

Με εκτίμηση,
Γιώργος Πιστοφίδης

Πατήστε εδώ για να δείτε το επιστημονικό πρόγραμμα

 

 

icon-newsletter

Newsletter

icon-testimonials

Η Εμπειρία σας

Μοιραστείτε την εμπειρία που είχατε μαζί μας.

icon-testimonials-writeΓράψτε την εμπειρία σας

icon-testimonials-readΔιαβάστε τις εμπειρίες των άλλων

Διαγνωστική & Θεραπευτική Γυναικολογία

facebook-iconyoutube-icon

Όροι χρήσης | Site map

Copyright © 2015

 

Επικοινωνία

Νίκης 38 (Νέα Φιλοθέη)
151 23 Μαρούσι
Τ:210.68.56.290
F:210.68.56.291
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.athens-gynecology.gr