Οι Συνεργάτες μας

Το Ιατρείο Διαγνωστικής & Θεραπευτικής Γυναικολογίας συνεργάζεται στενά με:

leukos-stauros

ΛΕΥΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Ο κος Γ. Πιστοφίδης είναι Διευθυντής του τμήματος Γυναικολογικής Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής στον Λευκό Σταυρό.

Υπεύθυνη γραμματείας και συντονίστρια του τμήματος η κα Ι. Φύτρου (213 0166703 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Ο κ. Πιστοφίδης με την ομάδα του χειρουργεί κάθε Τρίτη και Πέμπτη, πρωί και απόγευμα.

 

ΓΕΝΝΗΜΑ

gennhma

Ο κος Γ. Πιστοφίδης είναι συνεργάτης του κέντρου Γέννημα.

Υπεύθυνη γραμματείας και συντονίστρια του τμήματος η κα Τ. Πιστοφίδου (210 6830311, 210 6830831).

Ο κος Γ. Πιστοφίδης μαζί με τους συνεργάτες του διεκπεραιώνει τις θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης τα πρωινά των Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

 

iasis

ΙΑΣΗΣ

Ο κος Γ. Πιστοφίδης συνεργάζεται με τη Γενική Κλινική Γαβριλάκη, Ίασης, στα Χανιά της Κρήτης, όπου είναι υπεύθυνος του τμήματος Γυναικολογικής Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής.

 
ACET

acet

Ο κος Γ. Πιστοφίδης αποτελεί ιδρυτικό μέλος της A.C.E.T. (Athens Centre for Endoscopic Training).Tο Αθηναϊκό Κέντρο Ενδοσκοπικής Εκπαίδευσης, Α.C.E.T., ιδρύθηκε το 2007 από τον κο Γ. Πιστοφίδη και τον κο Κ. Καλόγλου. Το Κέντρο στοχεύει στο να διευρύνει το ακροατήριο της Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής τόσο σε Έλληνες όσο και σε ξένους ιατρούς, διδάσκοντας την ασφαλή εφαρμογή ενδοσκοπικών χειρουργικών τεχνικών, με έμφαση την αποφυγή και αντιμετώπιση των επιπλοκών. Τα σεμινάρια της ACET απευθύνονται σε ειδικευμένους και ειδικευόμενους ιατρούς που επιθυμούν να αναπτύξουν τις γνώσεις τους στη λαπαροσκοπική χειρουργική. Τα σεμινάρια περιλαμβάνουν ομιλίες, παρουσιάσεις ζωντανών χειρουργείων και πρακτική εξάσκηση σε προπλάσματα.Η δραστηριότητα της ACET επεκτείνεται και στην οργάνωση παγκόσμιων συνεδρίων.

 

kybelhΚΥΒΕΛΗ

Ο Κος Γ. Πιστοφίδης και η υπεύθυνη γραμματέας και συντονίστρια του τμήματος εξωσωματικής γονιμοποίησης, κα Τ. Πιστοφίδου, συνεργάζονται με το Σωματείο Υποστήριξης Γονιμότητας Κυβέλη, σκοπός του οποίου είναι η υποστήριξη των υπογόνιμων ζευγαριών & η ενημέρωση τους για τις δυνατότητες της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

 

mhtera

ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΜΗΤΕΡΑ

Ο κος Γ. Πιστοφίδης, ο κος Μ. Φιλιππίδης και η κα Κ. Μαντζακίδου, συνεργάζονται με το μαιευτήριο Μητέρα.

  •  

     

icon-newsletter

Newsletter

icon-testimonials

Η Εμπειρία σας

Μοιραστείτε την εμπειρία που είχατε μαζί μας.

icon-testimonials-writeΓράψτε την εμπειρία σας

icon-testimonials-readΔιαβάστε τις εμπειρίες των άλλων

Διαγνωστική & Θεραπευτική Γυναικολογία

facebook-iconyoutube-icon

Όροι χρήσης | Site map

Copyright © 2015

 

Επικοινωνία

Νίκης 38 (Νέα Φιλοθέη)
151 23 Μαρούσι
Τ:210.68.56.290
F:210.68.56.291
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.athens-gynecology.gr