Ο ρόλος της Μαίας

o-rolos-ths-maiasΕμείς αποτελούμε την διαφορετική προσέγγιση στην παρακολούθηση της εγκυμοσύνης.

Η κύηση παγκοσμίως παρακολουθείται και καθοδηγείται από τις Μαίες. Η ειδικότητα της Μαιευτικής περιλαμβάνει την παρακολούθηση της εγκυμοσύνης ως μια φυσική διεργασία του οργανισμού. Ο Τοκετός, επίσης, αποτελεί πεδίο δράσης για τις Μαίες, εφόσον η διαδικασία ολοκληρώνεται κάτω από φυσιολογικές συνθήκες. Στις περιπτώσεις εκείνες που η εξέλιξη της κύησης ή του τοκετού αντίστοιχα, απαιτεί ιατρική παρέμβαση, τότε επεμβαίνει ο θεράπων ιατρός ο οποίος κατά την διάρκεια της παρακολούθησης της κύησης κατέχει την υψηλή επιστασία, ελέγχοντας και επιβεβαιώνοντας, την φυσιολογική ροή της. Επιπλέον, η παρουσία του κατά τη διάρκεια του τοκετού είναι συμβουλευτική και περιλαμβάνει την χειρουργική αποκατάσταση του πιθανού τραύματος στο περίνεο.

Ως γυναίκες, οι Μαίες αποτελούν τον σταθερό σταθμό που θα προσαράξει η επίτοκος και θα ξεδιπλώσει όλες τις ανασφάλειες, τις ανησυχίες, τις φοβίες, τις αρνήσεις και τις αποστροφές της απέναντι στην καινούργια σελίδα της ζωής της. Έχουμε διανύσει την κυοφορία, έχουμε ζήσει τον μηνιαίο πόνο της μήτρας, έχουμε ζήσει τα σκιρτήματα του εμβρύου, έχουμε αγχωθεί, πονέσει, κλάψει για τα δικά μας παιδιά. Οι Μαίες μπορούμε να κατανοήσουμε ακόμα και τις πιο ακραίες σκέψεις της κυοφορούσας.  Μπορούμε να προτείνουμε λύσεις πρώτα για την ψυχή και μετά για το σώμα της. Ζούμε την κάθε κύηση σαν να εκτελείται στο δικό μας σώμα. Τα σκιρτήματα, οι πόνοι, οι ναυτίες, τα οιδήματα, οι καούρες, οι αρνητικές φευγαλέες σκέψεις, είναι όλα κομμάτια ενός πάζλ που τα λύνουμε παρέα με την κάθε εγκυμονούσα.

 

 

icon-newsletter

Newsletter

icon-testimonials

Η Εμπειρία σας

Μοιραστείτε την εμπειρία που είχατε μαζί μας.

icon-testimonials-writeΓράψτε την εμπειρία σας

icon-testimonials-readΔιαβάστε τις εμπειρίες των άλλων

Διαγνωστική & Θεραπευτική Γυναικολογία

facebook-iconyoutube-icon

Όροι χρήσης | Site map

Copyright © 2015

 

Επικοινωνία

Νίκης 38 (Νέα Φιλοθέη)
151 23 Μαρούσι
Τ:210.68.56.290
F:210.68.56.291
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.athens-gynecology.gr