Λίγα λόγια από τον Γ. Πιστοφίδη

articles-pistofidis-small  Γεώργιος Πιστοφίδης
 MB. BS. FRCOG
 Χειρουργός Γυναικολόγος

liga-logia-pistofidisΖούμε σε έναν κόσμο παραδομένο στα ΜΜΕ. Το δόγμα παγκοσμίως είναι «τίποτα κρυφό υπό τον ήλιο». Αρχικά αυτό ακούγεται ιδανικό, άμεση  γνώση από παντού για τα πάντα και για όλους.

Στην περίπτωση της υγείας όμως, η γνώση με την οποία τα ΜΜΕ τροφοδοτούν τους ασθενείς, δυστυχώς, δεν είναι και η πιο αγνή. Οι φαρμακοβιομηχανίες και γενικότερα η βιοτεχνολογία κινούν τα νήματα στην κλινική ιατρική και όχι το αντίθετο.

Είναι χρέος μας  να ενημερωνόμαστε για τα πάντα και από παντού.

Την γνώση αυτή πρέπει να την διυλίζουμε και να την προσφέρουμε σωστά στους ασθενείς, με γνώμονα πάντα το συμφέρον της υγείας τους και πάνω από όλα την ασφάλειά τους. 

Έτσι νοιώθω την υποχρέωση, μέσω της νέας ιστοσελίδας του ιατρείου μας, να προσφέρω την σωστότερη και πιο σύγχρονη ιατρική ενημέρωση για τα γυναικολογικά θέματα που απασχολούν τους ασθενείς μας, τους συναδέλφους και όλους όσους αναζητούν ορθή και ολοκληρωμένη πληροφόρηση.  

Ο χώρος αυτός δεν αποσκοπεί να είναι στατικός και μονόπλευρος.

Θα έχουν τη δυνατότητα οι ασθενείς οι ίδιοι να ενημερώνουν τους αναγνώστες μας και να ενημερώνονται από τις εμπειρίες συνανθρώπων τους, οι οποίοι υποβλήθηκαν και ωφελήθηκαν από τις επιστημονικές υπηρεσίες του ιατρείου και των συνεργατών μας .

Θα περιγράφονται τεχνικές λαπαροσκοπικής αντιμετώπισης γυναικολογικών προβλημάτων με την πιο αναίμακτη, ανώδυνη και ασφαλή χειρουργική μέθοδο που προσφέρει η σύγχρονη ιατρική.

Θα αναφέρουμε ο, τι πιο νέο υπάρχει τεχνολογικά γύρω από την αντιμετώπιση της υπογονιμότητας, είτε με χειρουργικές θεραπείες είτε με μεθόδους όπως η εξωσωματική γονιμοποίηση.

Θα αναρτούμε τα σημαντικότερα νέα που αφορούν την πρόοδο και εξέλιξη της ιατρικής επιστήμης, τόσο στη γυναικολογία, στη μαστολογία όσο και στη γενικότερη ιατρική.

Θα ανακοινώνονται όλες οι παρουσίες και παρουσιάσεις μας και η προσφορά μας σε Ελληνικά και Διεθνή συνέδρια, όπου θα ανταλλάσσονται γνώσεις με συναδέλφους που επιτελούν παρόμοιο επιστημονικό έργο στις χώρες τους .

Τέλος, θα μπορούν συνάδελφοι ίδιας και άλλων ειδικοτήτων να συμμετέχουν με τις απόψεις τους και να ενημερώνονται από τα σεμινάρια που οργανώνουμε στην Ελλάδα σχετικά με τις αρχές της σωστής εφαρμογής των ενδοσκοπικών τεχνικών στη γυναικολογία.

Σε αυτό τον ιστόχωρο, θα μπορεί κανείς να ενημερωθεί για θέματα όπως τα παραπάνω καθώς και πολλά άλλα.

Με αυτές τις λίγες σκέψεις θέλω να καλωσορίσω όσους θα επισκεφθούν την ιστοσελίδα μας. Εύχομαι υγεία και επιτυχία σε όλους και ειδικότερα στα ζευγάρια που κάνουν αγώνα για την απόκτηση ενός παιδιού!

Με σεβασμό και εκτίμηση,

Γιώργος Α. Πιστοφίδης

  •  

     

icon-newsletter

Newsletter

icon-testimonials

Η Εμπειρία σας

Μοιραστείτε την εμπειρία που είχατε μαζί μας.

icon-testimonials-writeΓράψτε την εμπειρία σας

icon-testimonials-readΔιαβάστε τις εμπειρίες των άλλων

Διαγνωστική & Θεραπευτική Γυναικολογία

facebook-iconyoutube-icon

Όροι χρήσης | Site map

Copyright © 2015

 

Επικοινωνία

Νίκης 38 (Νέα Φιλοθέη)
151 23 Μαρούσι
Τ:210.68.56.290
F:210.68.56.291
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.athens-gynecology.gr