Προφίλ Ιατρείου

O χειρουργός γυναικολόγος Γεώργιος Πιστοφίδης MB. BS. FRCOG, μαζί με τους συνεργάτες του, λειτουργεί το Ιατρείο Διαγνωστικής και Θεραπευτικής Γυναικολογίας από το 1992 όπου έχει μοιραστεί τις γνώσεις και την εμπειρία του με χιλιάδες γυναίκες και ζευγάρια που τον έχουν εμπιστευτεί.

Με βασικό γνώμονα την πεποίθησή του να εξασκεί λειτούργημα, επιθυμεί και προσπαθεί, με αμέριστο σεβασμό, την ίαση κάθε πιθανού ιατρικού προβλήματος που περιλαμβάνεται στη ειδικότητά του. Σκοπός του είναι η επίλυση του προβλήματος με όσο το δυνατόν λιγότερο σωματικό, ψυχικό αλλά και οικονομικό κόστος, εκφράζοντας με ειλικρίνεια την επιστημονικά και εμπειρικά τεκμηριωμένη άποψή του, ακόμα κι όταν αυτή δεν είναι αρεστή.

Βασιζόμενος στις ηθικές αξίες και στις αρχές που ακολουθούσε και ο πατέρας του -χειρουργός γυναικολόγος Άγγελος Πιστοφίδης- μοιράζεται την αγωνία των γυναικών και των ζευγαριών και αισθάνεται την ίδια χαρά και ανακούφιση όταν αυτά τα επώδυνα -σωματικά και συναισθηματικά- ιατρικά προβλήματα, δίνουν τη θέση τους στην ίαση και την ψυχική λύτρωση, χάρη στη δική του συμβολή. Ο κ. Πιστοφίδης δεν διστάζει να ζητήσει την άποψη ιατρών άλλων ειδικοτήτων όταν κρίνει πως είναι απαραίτητες σε κάποιο ιατρικό περιστατικό.

Το Ιατρείο Διαγνωστικής & Θεραπευτικής Γυναικολογίας  απευθύνεται σε όλους τους τομείς της γυναικολογίας, της μαστολογίας, της μαιευτικής και της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες και επιστημονικά τεκμηριωμένες τεχνικές στον χώρο.

Είναι σαφές πως οι εξελίξεις της ιατρικής επιστήμης είναι καθημερινές. Για τον λόγο αυτό η ενεργή συμμετοχή του κ. Πιστοφίδη σε ιατρικά συνέδρια, τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως, είναι συχνότατη. Στα πιο πολλά από αυτά, ο κ. Πιστοφίδης είναι επίσημος καλεσμένος ομιλητής καθώς αποτελεί σπουδαίο ιατρό-επιστήμονα στην ιατρική κοινότητα με ιδιαίτερο επιστημονικό ενδιαφέρον στην ενδομητρίωση, στα ινομυώματα και στη λαπαροσκοπική χειρουργική. Ο ίδιος έχει διοργανώσει σειρά συνεδρίων στην Ελλάδα με παγκόσμια συμμετοχή ιατρών γυναικολόγων, ώστε να παρουσιαστούν τα νέα δεδομένα της λαπαροσκοπικής χειρουργικής στον τομέα της γυναικολογίας. Επιπλέον, αποτελεί ιδρυτικό μέλος και κύριο εκπαιδευτή χειρουργών διαφόρων ειδικοτήτων στη λαπαροσκοπική χειρουργική στην Ελλάδα.

 


icon-newsletter

Newsletter

icon-testimonials

Η Εμπειρία σας

Μοιραστείτε την εμπειρία που είχατε μαζί μας.

icon-testimonials-writeΓράψτε την εμπειρία σας

icon-testimonials-readΔιαβάστε τις εμπειρίες των άλλων

Διαγνωστική & Θεραπευτική Γυναικολογία

facebook-iconyoutube-icon

Όροι χρήσης | Site map

Copyright © 2015

 

Επικοινωνία

Νίκης 38 (Νέα Φιλοθέη)
151 23 Μαρούσι
Τ:210.68.56.290
F:210.68.56.291
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.athens-gynecology.gr