Προσκεκλημένος ομιλητής ο κος Γ. Πιστοφίδης, ESGE 2014

26 Σεπ. 2014

5 10 2014

Προσκεκλημένος ομιλητής ο κος Γ. Πιστοφίδης, στο 23o Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης (European Society of Gynecologic Endoscopy – ESGE), με θέμα «Your Key to Endoscopy», που έλαβε χώρα στις Βρυξέλλες στις 24-26 Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Πιστοφίδης μίλησε για τις «Επιπλοκές κατόπιν επεμβάσεων αδενομύωσης της μήτρας». Προέδρευσε επίσης στο μεταπτυχιακό σεμινάριο για τα «νεοτέρα δεδομένα στη θεραπεία της αδενομύωσης».

H ESGE είναι πλέον η μεγαλύτερη διεθνής οργάνωση με περισσότερα από 5500 μέλη. Στο φετινό συνέδριο, οι συμμετοχές ξεπέρασαν τους1.800 και τα θέματα κάλυψαν όλα τα νεότερα δεδομένα στην λαπαροσκοπική και στεροσκοπική αντιμετώπιση γυναικολογικών παθήσεων. Μεγάλα βήματα έχουν γίνει σχετικά με τον γυναικολογικό καρκίνο, στην αντιμετώπιση παθήσεων της μήτρας (συγγενείς ανωμαλίες, αδενομύωση και ινομυώματα μήτρας), καθώς και ουρολογικών προβλημάτων και ενδομητρίωσης. Το συνέδριο, πέραν των ανακοινώσεων σε ότι αφορά νέες τεχνικές και θεραπείες, έχει περάσει στην πιο ουσιαστική φάση που είναι η εκπαίδευση των νεότερων συναδέλφων στην ασφαλή εφαρμογή της λαπαροσκόπησης.

 

 

 

icon-newsletter

Newsletter

icon-testimonials

Η Εμπειρία σας

Μοιραστείτε την εμπειρία που είχατε μαζί μας.

icon-testimonials-writeΓράψτε την εμπειρία σας

icon-testimonials-readΔιαβάστε τις εμπειρίες των άλλων

Διαγνωστική & Θεραπευτική Γυναικολογία

facebook-iconyoutube-icon

Όροι χρήσης | Site map

Copyright © 2015

 

Επικοινωνία

Νίκης 38 (Νέα Φιλοθέη)
151 23 Μαρούσι
Τ:210.68.56.290
F:210.68.56.291
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.athens-gynecology.gr