Ο κ. Γ. Πιστοφίδης ομιλητής στο 1ο Επιστημονικό Συμπόσιο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής

11 Ιαν. 2017

ivfsymposium 2017

To 1ο Επιστημονικό Συμπόσιο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής: "Νέοι Ορίζοντες στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση" θα πραγματοποιηθεί στις 13 και 14 Ιανουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τη συμμετοχή διεθνούς φήμης επιστημόνων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το Συμπόσιο διοργανώνει η Επιστημονική Εταιρεία Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής "Conception of Life".

Κύριο αντικείμενο του Συμποσίου θα αποτελέσουν οι τελευταίες εξελίξεις της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και των μεθόδων της.

Διακεκριμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και έμπειρα στελέχη Μονάδων Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, θα συζητήσουν για το πώς η πρόοδος της βιοτεχνολογίας συμβάλλει στην ανάπτυξη νέων μεθόδων και τεχνικών υποβοηθούμενης αναπαραγωγής βελτιώνοντας τα ποσοστά γεννήσεων υγιών παιδιών και θα παρουσιάσουν τα πιο πρόσφατα επιτεύγματα ερευνητικών προγραμμάτων που πραγματοποιούνται στη χώρα μας και στο εξωτερικό.

Μεταξύ άλλων θα αναπτυχθούν εξειδικευμένα θέματα υπογονιμότητας, από την πρόκληση ωορρηξίας έως τη γέννηση του πρώτου παιδιού με τη χρήση του «Spindle Transfer».

Τίτλος ομιλίας: Αδενομύωση και Υπογονιμότητα (Adenomyosis and Ιnfertility).

1ο Επιστημονικό Συμπόσιο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής www.ivfsymposium.gr

icon-newsletter

Newsletter

icon-testimonials

Η Εμπειρία σας

Μοιραστείτε την εμπειρία που είχατε μαζί μας.

icon-testimonials-writeΓράψτε την εμπειρία σας

icon-testimonials-readΔιαβάστε τις εμπειρίες των άλλων

Διαγνωστική & Θεραπευτική Γυναικολογία

facebook-iconyoutube-icon

Όροι χρήσης | Site map

Copyright © 2015

 

Επικοινωνία

Νίκης 38 (Νέα Φιλοθέη)
151 23 Μαρούσι
Τ:210.68.56.290
F:210.68.56.291
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.athens-gynecology.gr