Ο κ. Γ. Πιστοφίδης ομιλητής στο 11ο Συνέδριο για την υγεία και τις ασθένειες των γυναικών

03 Σεπ. 2018

11th athens congress on womens health and desease

Περισσότεροι από 600 διακεκριμένοι επιστήμονες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα λάβουν μέρος στο 11ο «Συνέδριο για την υγεία και τις ασθένειες των γυναικών», το οποίο είναι αφιερωμένο στις εξειδικευμένες επεμβάσεις για τη γονιμότητα των γυναικών, με κύρια, τη μεταμόσχευση μήτρας και τα μέχρι σήμερα αποτελέσματά της.

Το συνέδριο διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Παιδικής και Νεανικής Γυναικολογίας σε συνεργασία με το Αρεταίειο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αθηνών και θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 6-8 Σεπτεβρίου. Κύριος ομιλητής για το θέμα της μεταμόσχευσης μήτρας θα είναι ο Σουηδός καθηγητής M. Brannstrom, καθώς στη χώρα του έχουν γεννηθεί 8 παιδιά από μητέρες, στις οποίες είχε προηγηθεί μεταμόσχευση μήτρας. Σύμφωνα με τους επιστήμονες υπολογίζεται ότι ένα στα 4.000 κορίτσια γεννιέται με απλασία της μήτρας και του μεγαλύτερου μέρους του κόλπου, δηλαδή χωρίς αναπαραγωγική, αλλά και σεξουαλική ικανότητα.

Στην Ελλάδα, στο Τμήμα Παιδικής-Εφηβικής Γυναικολογίας και Επανορθωτικής Χειρουργικής του Αρεταίειου Νοσοκομείου, έχουν υποβληθεί σε κολποπλαστική 264 κορίτσια, τα οποία είχαν γεννηθεί χωρίς κόλπο, ανακτώντας την σεξουαλική λειτουργικότητά τους.

Το συνέδριο δεν απευθύνεται μόνο σε επιστήμονες του χώρου αλλά είναι ανοιχτό και για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται και θέλει να παρακολουθήσει τα νέα δεδομένα και τις εξελίξεις που υπάρχουν με είσοδο ελεύθερη.

Τίτλος ομιλίας: Tips and tricks in laparoscopic hysterectomy

www.womenshealth2018.com

 

 

icon-newsletter

Newsletter

icon-testimonials

Η Εμπειρία σας

Μοιραστείτε την εμπειρία που είχατε μαζί μας.

icon-testimonials-writeΓράψτε την εμπειρία σας

icon-testimonials-readΔιαβάστε τις εμπειρίες των άλλων

Διαγνωστική & Θεραπευτική Γυναικολογία

facebook-iconyoutube-icon

Όροι χρήσης | Site map

Copyright © 2015

 

Επικοινωνία

Νίκης 38 (Νέα Φιλοθέη)
151 23 Μαρούσι
Τ:210.68.56.290
F:210.68.56.291
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.athens-gynecology.gr