Ο κ. Γ. Πιστοφίδης πρόεδρος στο 8ο Ετήσιο Συνέδριο SEUD 2022

10 Μαϊ. 2022

8th annual seud congress

Ο κ. Γ. Πιστοφίδης πρόεδρος στο 8ο Ετήσιο Συνέδριο της SEUD (Society of Endometriosis and Uterine Disorders), με θέμα “Η πρόοδος συναντά την ασφάλεια και η εξέλιξη συναντά τη γνώση”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, 18-21/05/2022.

Η θεματολογία του φετινού συνεδρίου επικεντρώνετε στους τομείς της ενδομητρίωσης, των ινομυωμάτων της μήτρας, της αδενομύωσης και της ανώμαλης κολπικής αιμόρροιας (AUB), μιας ομάδας γυναικολογικών παθήσεων που επηρεάζουν την ποιότητα ζωής των γυναικών. Καθώς και την ανάλυση των σημερινών θεραπευτικών και χειρουργικών μεθόδων και την εξέταση της πραγματικής τους αξίας καθώς και των μακροπρόθεσμων συνεπειών τους.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης και της Ελληνικής Μαιευτικής & Γυναικολογικής Εταιρείας και θα συμμετάσχουν 15 Σύνδεσμοι Ασθενών, 36 Διεθνής Επιστημονικές Επιτροπές και περισσότεροι από 1000 σύνεδροι από 75 χώρες.

Πληροφορίες: https://seud.org
Δηλώσεις συμμετοχής: https://congress.seud.org/registration
Πρόγραμμα: https://congress.seud.org/program

 

 

icon-newsletter

Newsletter

icon-testimonials

Η Εμπειρία σας

Μοιραστείτε την εμπειρία που είχατε μαζί μας.

icon-testimonials-writeΓράψτε την εμπειρία σας

icon-testimonials-readΔιαβάστε τις εμπειρίες των άλλων

Διαγνωστική & Θεραπευτική Γυναικολογία

facebook-iconyoutube-icon

Όροι χρήσης | Site map

Copyright © 2015

 

Επικοινωνία

Νίκης 38 (Νέα Φιλοθέη)
151 23 Μαρούσι
Τ:210.68.56.290
F:210.68.56.291
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.athens-gynecology.gr