...Διέγνωσε την πραγματική κατάσταση μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα...

Τα τελευταία τρία χρόνια όταν επισκεπτόμουν τον γυναικολόγο μου για την συνηθισμένη ετήσια επίσκεψη, μου έδινε διάγνωση «πρησμένη μήτρα λόγω καλοκαιρινών μπάνιων», συνοδευόταν από αντιφλεγμονώδη φάρμακα και ένα φιλικό σχόλιο «Η μήτρα έχει μνήμη και ενεργοποιείται στα κρυώματα με πρήξιμο».

Ο συγκεκριμένος γιατρός με παρακολουθούσε για δέκα χρόνια. Λίγο η «παράξενη» διάγνωση τα τελευταία τρία χρόνια, λίγο το γεγονός ότι παρατηρούσα το ιατρείο του να έχει όλο και λιγότερο κόσμο, αποφάσισα να πάρω και άλλη γνώμη.

Από εξαιρετικούς γιατρούς, δικούς μου ανθρώπους, άκουσα το όνομα του κύριου Πιστοφίδη ως έναν από τους καλύτερους γυναικολόγους της χώρας αυτή την στιγμή. Ο κ.Πιστοφίδης διέγνωσε την πραγματική κατάσταση μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, απέρριψε τον όρο «πρησμένη μήτρα» και με απόλυτο επαγγελματισμό και κατάρτιση μου εξήγησε ότι έπρεπε να γνωρίζω για τα ινομυώματα, για τα κρυώματα και ότι με απασχολούσε.

Ο μεγάλος αριθμός των γυναικών που περίμεναν να εξεταστούν μετά από εμένα δεν τον έκανε ούτε στιγμή να βιαστεί ή να μου δώσει γρήγορη εξήγηση σε κάτι. Ήταν σημαντικό για εκείνον να φύγω ενημερωμένη, ήσυχη και σίγουρη πως εάν το αποφάσιζα, εκείνος ήταν ο άνθρωπος που θα μου λύσει το πρόβλημα σωστά. Χειρουργήθηκα από τον κ. Πιστοφίδη μία βδομάδα μετά σε ένα ινομύωμα εκτός μήτρας σχεδόν 10 εκατοστά, λαπαροσκοπικά και η επέμβαση πήγε ακριβώς όπως μου είχε περιγράψει εκείνος.

Έχουν περάσει 4 μήνες, και επίτηδες περίμενα τόσο για να γράψω κάτι, παρόλο που ανάρρωσα πλήρως μέσα σε 1 εβδομάδα. Πλέον μπορώ να πω με σιγουριά πως κάθε στιγμή της επέμβασης, της ανάρρωσης και της μετέπειτα αποκατάστασης του σώματος (η οποία είναι ένα θέμα εξίσου σοβαρό) εξελίχθηκαν ακριβώς όπως μου είπε ο γιατρός.

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό γιατρό, έναν εξαιρετικό άνθρωπο που αντιμετωπίζει κάθε γυναίκα και κάθε περίπτωση με την προσοχή που αρμόζει.

Κύριε Πιστοφίδη σας ευχαριστώ για τον επιστημονικό, επαγγελματικό και ανθρώπινο τρόπο που διέπει κάθε διαδικασία σας.

Χ.Λ.Σ, Ετών 35 , 23 Φεβ 2020 | Ινομυώματα, Λαπαροσκόπηση

 

 

Γράψτε την Εμπειρία σας

Ονοματεπώνυμο(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο σας !

E-mail(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε σωστά το E-mail σας !

Ηλικία
Παρακαλώ συμπληρώστε την ηλικία σας

Η Μαρτυρία σας(*)
Παρακαλώ πληκτρολογήστε ένα μήνυμα

Πληκτρολογήστε τους αριθμούς που βλέπετε(*)
Πληκτρολογήστε τους αριθμούς που βλέπετε
  ΑνανέωσηΛάθος κωδικός. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά...

Πολιτική Απορρήτου(*)
Πρέπει να συμπληρώσετε αυτό το πεδίο !

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά

icon-newsletter

Newsletter

icon-testimonials

Η Εμπειρία σας

Μοιραστείτε την εμπειρία που είχατε μαζί μας.

icon-testimonials-writeΓράψτε την εμπειρία σας

icon-testimonials-readΔιαβάστε τις εμπειρίες των άλλων

Διαγνωστική & Θεραπευτική Γυναικολογία

facebook-iconyoutube-icon

Όροι χρήσης | Site map

Copyright © 2015

 

Επικοινωνία

Νίκης 38 (Νέα Φιλοθέη)
151 23 Μαρούσι
Τ:210.68.56.290
F:210.68.56.291
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.athens-gynecology.gr