...Ωφελήθηκα πολύ

Το όνομα του κ. Φιλιππίδη το άκουσα πρώτη φορά σε ένα παιδικό πάρτι, σε μια χαλαρή συζήτηση μεταξύ μαμάδων.

Το συγκράτησα ασυναίσθητα, λέγοντας από μέσα μου «αχρείαστος να είναι...».

Όταν δύο χρόνια αργότερα, το Σεπτέμβριο του 2015, κατά τον ετήσιο έλεγχο των μαστών μου εμφανίστηκε ένα «ύποπτο» μόρφωμα το οποίο έπρεπε να διερευνηθεί περαιτέρω, άρχισα να αναζητώ μαστολόγο. Μου συνέστησαν μερικούς. Εγώ όμως θυμήθηκα τον κ. Φιλιππίδη και το ένστικτο μου με οδήγησε σε αυτόν. Τον επισκέφθηκα λοιπόν, αρκετά προβληματισμένη και ανήσυχη για την κατάστασή μου. Τον εμπιστεύτηκα από την πρώτη στιγμή. Δεν αναζήτησα τη γνώμη άλλου γιατρού. Ο κ. Φιλιππίδης, αφού με εξέτασε προσεκτικά, μου συνέστησε να κάνω κάποιες ακόμα διαγνωστικές εξετάσεις, το αποτέλεσμα των οποίων, δυστυχώς, δεν ήταν το επιθυμητό για εμένα. Το μόρφωμα παρέμενε «ύποπτο» και έχρηζε περαιτέρω διερεύνησης. Πράγμα που σήμαινε την ολική αφαίρεσή του με χειρουργική επέμβαση, τη διενέργεια βιοψίας και στη συνέχεια, ανάλογα με το αποτέλεσμα αυτής, την εφαρμογή της κατάλληλης θεραπευτικής αγωγής.

Όλα φάνταζαν πολύ τρομακτικά και αβέβαια. Άκουγα για πρώτη φορά λέξεις άγνωστες και δυσνόητες ιατρικές έννοιες. Έπρεπε να τις αφομοιώσω, να τις συνθέσω στο μυαλό μου και να λάβω σοβαρές αποφάσεις, σκεφτόμενη το μέλλον το δικό μου αλλά και των παιδιών μου.

Ο γιατρός, πάντοτε ευγενής, επεξηγηματικός, καθησυχαστικός και ανθρώπινος, απαντούσε στα αμέτρητα ερωτήματά μου, ακούραστα, συμμεριζόμενος τις αγωνίες μου. Το χειρουργείο προγραμματίστηκε γρήγορα και πραγματοποιήθηκε με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Σύντομα κατάλαβα πως ο γιατρός είχε καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια, ώστε πέραν από την αφαίρεση του όγκου, οι επιπτώσεις στην εμφάνισή μου από το χειρουργείο να είναι οι μικρότερες δυνατές. Τον ευχαριστώ θερμά για αυτό! Με τη στήριξη του, τις συμβουλές του «ολιστικής» αντιμετώπισης του ζητήματος, ο κ. Φιλιππίδης με κατεύθυνε σε νέα μονοπάτια εξερεύνησης του εαυτού μου και υιοθέτησης ενός πιο υγιούς τρόπου ζωής. Ωφελήθηκα πολύ.

Σήμερα, βρίσκομαι στο μέσο της θεραπείας μου και ατενίζω το μέλλον με αισιοδοξία, μεγαλύτερη σοφία και δύναμη. Γιατρέ μου να είστε καλά. Είμαι ευτυχής που σας γνώρισα έστω και υπό αυτές τις συνθήκες!

Φ.Α., Ετών 45 , 17 Ιαν 2016 | Μαστεκτομή

 

 

Γράψτε την Εμπειρία σας

Ονοματεπώνυμο(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο σας !

E-mail(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε σωστά το E-mail σας !

Ηλικία
Παρακαλώ συμπληρώστε την ηλικία σας

Η Μαρτυρία σας(*)
Παρακαλώ πληκτρολογήστε ένα μήνυμα

Πληκτρολογήστε τους αριθμούς που βλέπετε(*)
Πληκτρολογήστε τους αριθμούς που βλέπετε
  ΑνανέωσηΛάθος κωδικός. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά...

Πολιτική Απορρήτου(*)
Πρέπει να συμπληρώσετε αυτό το πεδίο !

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά

icon-newsletter

Newsletter

icon-testimonials

Η Εμπειρία σας

Μοιραστείτε την εμπειρία που είχατε μαζί μας.

icon-testimonials-writeΓράψτε την εμπειρία σας

icon-testimonials-readΔιαβάστε τις εμπειρίες των άλλων

Διαγνωστική & Θεραπευτική Γυναικολογία

facebook-iconyoutube-icon

Όροι χρήσης | Site map

Copyright © 2015

 

Επικοινωνία

Νίκης 38 (Νέα Φιλοθέη)
151 23 Μαρούσι
Τ:210.68.56.290
F:210.68.56.291
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.athens-gynecology.gr